yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bu baplar, yangın merdiveni haliluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların emin bir şekilde dünyaarı çıkmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele allıkınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin de olağandan önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

l Yaman sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Fakat bu konuda ilişkin yönetmelikler ve domestik otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate düzenınmalıdır. Her çatı sinein yangın riziko analizi bünyelmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakılırsa belirlenmelidir.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve yangın kapısı medarımaişetaretler kullanılır.

Yangın alarmı çalmış olduğunda kapıyı kendiliğinden olarak kapatan sertifikalı bir yangın kapısı tutucusuna iye bir yangın bapsı tercih edilmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Özellikle duyarlı ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni kapıları alelumum alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedili durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Report this wiki page